Szerzői jogok
Az EMELŐSZAKÜZLET.HU oldalain megjelenő anyagok tartalmát és adatokat szerzői jog védi. Másolásuk valamennyi formája, adatrendszerekben való tárolása, más internetes oldalakon történő közzététele, bármilyen formában történő felhasználása – a személyes használatot meghaladó mértékben – kizárólag az EMELŐSZAKÜZLET.HU előzetes írásbeli engedélyével történhet.

Szerződés kötési információ
A Szerződést a honlapunkon kizárólag magyar nyelven lehet kötni.
A Honlapon keresztül kötött szerződés nem minősül írásbelinek, azt nem iktatjuk.
A szerződésekre magatartási kódex nem vonatkozik.

Általános felelősség korlátozás
Az EMELŐSZAKÜZLET.HU oldalait mindenki csak saját felelősségére látogathatja illetve használhatja. Az oldalakon közölt esetleges téves tartalomból eredően a felhasználókat ért bárminemű veszteségért, közvetlen vagy esetleges következményekkel járó kárért felelősséget nem vállal.

Adatvédelem
Az EMELŐSZAKÜZLET.HU minden olyan személyes adatot, mely a weboldalak használata során tudomására jut, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön személyes adatait eljuttatja a EMELŐSZAKÜZLET.HU részére, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azokat – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig nyilvántartsa – és kezelje.

Kockázat
Az EMELŐSZAKÜZLET.HU szolgáltatásait igénybe vevő felhasználók tudomásul veszik, hogy az adattovábbítás folyamán adatok elveszhetnek, megsemmisülhetnek, esetleg illetéktelen kezekbe kerülhetnek, valamint az Internet nyilvános jellegéből adódóan idegen behatolások történhetnek a rendszerbe, így a felvitt adatok (személyes adatokat is beleértve) illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Ilyen esetekben Szolgáltatót semmilyen felelősség nem terheli, ez irányú kockázattal a felhasználó tisztában van, és ezt a kockázatot a szolgáltatás igénybevételekor vállalja.

Kérjük, hogy a weboldalt csak a fentiek elfogadása esetén látogassa!

Ha bármilyen észrevétele vagy kérdése lenne, azt szívesen fogadjuk az info@emeloszakuzlet.hu email címen. Munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak levelére.

Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra! Reméljük elégedett lesz szolgáltatásunkkal!